Поредното  премиерно заглавие Господа, другари, pichove & дами“ в плевенския

...
Поредното  премиерно заглавие Господа, другари, pichove & дами“ в плевенския
Коментари Харесай

Премиерата на комедията Господа, другари, пичове и дами“ напълни Драматично-кукления театър в Плевен

Поредното  премиерно заглавие „ Господа, приятели, pichove & дами “ в плевенския Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ още веднъж притегли театралите в града с истинската постановка на Димо Дешев и положителната актьорска игра на Мариета Калъпова, Георги Ангелов, Генадий Николов, Мариян Стефанов и Петьо Кръстев. 
Усмивката е основното ни изразно средство, тъй като усмивката е първата стъпка към размисъла. Всеки може да се смее, а след това се научава да мисли, тъй като се пита за какво се е засмял, сподели за " Хоризонт до обед "   Димо Дешев. Той посочи, че темата „ Светът е лудница " - последните думи на героите от премиерната режисура, от дълго време участва в съветската драматургия а комедията на  „ Господа, приятели, пичове и дами “  е по текстове на Виктор Ляпин -представител на „ новата вълна “ в съветската драматургия. Комедията с любопитно заглавие е колаж от 5 миниатюри, смешни, тъжни и занимателни, отразяващи нормални житейски случки от актуалното ни съществуване. Персонажите са ни познати – това са наши познати, другари, съседи, самите ние – всички със своите пристрастености, желания и фантазии. Без подозрение, ще се забавляваме и ще се смеем на техните премеждия, и най-важното – краят ще бъде благополучен.

Дешев е много удовлетворен от актьорите, тъй като са съумели да създадат публиката собствен събеседник, защото, в случай че публиката не се засмее, когато гледа комедия, спектакълът е провален.

Дешев ще показа и първата си книга си през декември.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР